02 Nisan 2020 11:28

Kovid-19 çıkan TRT'de çalışanlardan "sabır" ve "fedakarlık" bekleniyor!

TRT 2’de görev yapan bir çalışanın Kovid-19 testi pozitif çıktı. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, çalışanlardan “sabır” ve “fedakarlık” beklediğini söyledi.

Fotoğraf: Google Street View

Paylaş

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 2’de görev yapan 47 yaşında bir çalışanın test sonucunun pozitif olduğunu söyledi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT’deki koronavirüs vakaları ve önlemlerle ilgili açıklama yaptı ve çalışanlardan “sabır” ve “fedakarlık” beklediğini söyledi.

Kurum içinde yapılan bilgilendirme mesajında Harbiye binasında yayın şefi olarak görev yapan bir kişinin ilk Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ancak detaylı tetkikte sonucun negatif çıktığını söyledi. Eren “TRT 2’de görev yapan 47 yaşında bir arkadaşımızın da maalesef ilk testi pozitif çıktı. Personelimizle yakından ilgileniyor, sürecini takip ediyoruz. Kendisiyle o gün temasta bulunan arkadaşlarımız da 14 gün evden çalışacaklar” dedi.  

Kurumun şubat ayından bu yana "üst düzey tedbirler aldığını", Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal’ın resmi danışman olarak bu süreçte görev yapacağını ve hafta içi her gün TRT Haber’in de konuğu olacağını belirterek “Sizlerin de bu programı takip etmenizi tavsiye ediyorum.” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

"Canlı yayınlara ara verin" çağrısı

SONRAKİ HABER

Fişek Ensitüsü: TÜİK'in sunduğu "çocuklarda iş kazası" verileri gerçekçi değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa