23 Mart 2020 18:09

Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı

Galatasaray Futbol Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Fatih Terim | Fotoğraf: AA

Paylaş

Galatasaray Futbol Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Fatih Terim, haberi Twitter adresinden paylaştığı mesajla duyurdu. Terim, mesajında "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, ligde en son oynadıkları maç olan Beşiktaş derbisi sonrası basın toplantısında TFF'ye tepki göstermiş, maçın oynanmaması gerektiğini ifade etmişti.

GALATASARAY TWITTER HESABINDAN DESTEK MESAJI

 Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberini duyurmasının ardından Galatasaray Spor Kulübü Twitter hesabından Terim'e destek mesajı yayımlandı. Mesajda, "Biz omuz omuza verince neleri başarmadık ki! Seninleyiz hocam! Bir kez daha #BirlikteYeneceğiz!" ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYIMLADI

Beşiktaş ve Fenerbahçe spor kulüpleri de Twitter'dan yayımladıkları geçmiş olsun mesajları ile Fatih Terim'e destek verdi.

TFF MESAJ YAYIMLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kovid-19 testleri pozitif çıkan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve sarı-kırmızılı futbol takımının teknik direktörü Fatih Terim için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TFF'nin mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübünün önce İkinci Başkanı Sayın Abdurrahim Albayrak, daha sonra da Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Fatih Terim ve Sayın Abdurrahim Albayrak'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklarına inanıyoruz. Terim ve Albayrak aileleri ile Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sağlık çalışanlarının performans ödemeleri 3 ay üst tavandan yapılacak

SONRAKİ HABER

Türk-İş Genel Başkanı Atalay patronlara böyle çağrı yaptı: Lütfen işçi çıkartmayın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...