12 Şubat 2020 08:19
Son Güncellenme Tarihi: 13 Şubat 2020 08:58

Erdoğan'ın grup toplantısında "Çoluk çocuğum aç" diyen vatandaş gözaltına alındı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşurken "Çoluk çocuğum aç, bana yardım edin" diyen vatandaş susturuldu. Vatandaşın gözaltına alındığı öğrenildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunduğu sırada bir yurttaş "Çoluk çocuğum aç, bana yardım edin" diye bağırınca susturuldu. Erdoğan, vatandaşın çağrısına değinmeden, hiçbir şey olmamış gibi konuşmasını sürdürdü. Susturulan kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Erdoğan, partisinin grup toplantısında "FETÖ'nün siyasi ayağının Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi olduğu" suçlamalarını dile getirdiği sırada bir vatandaş "Sayın Cumhurbaşkanım, ben 15 Temmuz'a katıldım diye beni işimden ettiler. Çoluk çocuğum aç, bana yardım yardım edin. Mahkeme kararını tanımıyorlar" diye bağırarak sesini duyurmaya çalıştı.

Erdoğan, vatandaşın çağrısını duymazdan gelerek Kılıçdaroğlu'na yönelik "FETÖ'nün siyasi ayağı" suçlamalarını "FETÖ'nün darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir, FETÖ'nün yol verdiği siyasetçi midir" sözleriyle sürdürdü. Vatandaş da susturuldu.

GÖZALTINA ALINDI

Erdoğan konuşurken, “Beni işimden ettiler, benim çocuğum aç” diyen kişi gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltı bilgisini Halk TV’de yayınlanan Medya Mahallesi programını yapan Ayşenur Arslan canlı yayında duyurdu.

Gazeteci Yavuz Oğhan’ın konuk olduğu programda Ayşenur Arslan, "Şimdi geldi Genel Yayın Yönetmenim Fatih Ertürk’ten not. ‘Açım’ diyen vatandaş gözaltında. Bu arada yine Fatih Ertürk’ten geldi mesaj; Meclis’in Çankaya girişinde bir vatandaş kendisini yakmaya çalışmış" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

After Kobe Bryant: Legacy and Confrontation

SONRAKİ HABER

Where does the Confederation of Turkish Trade Unions’ research on Syrians fall silent?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...