11 Şubat 2020 10:28

Özgecan Aslan katledilmesinin 5'inci yılında mezarı başında anıldı

Tarsus'ta 5 yıl önce katledilen Üniversite Öğrencisi Özgecan Aslan, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesinde 5 yıl önce okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Üniversite Öğrencisi Özgecan Aslan, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Öğle saatlerinde kızlarının Mersin Şehir Mezarlığındaki mezarına gelen başta Songül- Mehmet Aslan çifti ve aile yakınları, Özgecan Aslan'ı andı. Anne Aslan, kızının acısının ilk günkü kadar ağır olduğunu ifade ederek "Çok kötüyüz. Ailecek ölü gibiyiz. Masum canlarımız ölüyor. Buna bir 'dur' diyelim ki başka canlar yanmasın. Onu unutmayan ve yanımızda olanlardan Allah razı olsun. Özge'nin hiçbir suçu yoktu. Hayalleri vardı. 'Dünyanın en iyi psikoloğu olacağım' diyordu. Ama hayallerini gerçekleştiremedi" dedi.

BABA ASLAN'DAN "KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN" ÇAĞRISI

Baba Mehmet Aslan ise kızının ölümünün üzerinden geçen 5 yıl içinde yüzlerce kadının öldürüldüğüne dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Ceren Özdemir de masumdu o da katledildi. Psikolojik durumu iyi olmayan insanlar ne için böyle şeyler yapıyorlar bilmiyorum. Umarım çözülür. Durduk yere insan öldürmenin altında yatan psikolojik sebeplerin araştırılması lazım. İstemediğimiz birçok acı olay yaşanıyor. Artık insanlarımız ölmesin, masum canlarımız yanmasın" (Mersin/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ucuz atlattık!

SONRAKİ HABER

Büyükada Rum Yetimhanesi çökmek üzere

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...