08 Şubat 2020 13:30

Sevgilisini döven erkeği engellemek isterken öldüren Kadir Şeker tutuklandı

Konya'da sevgilisi Ayşe D'yi darbeden Özgür Duran adlı erkeği engellemek isterken ölümüne sebep olan Kadir Şeker adlı genç tutuklandı. Şeker'e Twitter'dan destek mesajları geldi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya'da sevgilisi Ayşe D'yi darbeden Özgür Duran adlı erkeği engellemek isterken ölümüne sebep olan 20 yaşındaki Kadir Şeker tutuklandı. Twitter'da #kadiricinadalet etiketi gündemde ilk sıraya yerleşti.

Üniversite sınavına hazırlanan Kadir Şeker, bir parkta sevgilisi 35 yaşındaki Ayşe D'yi döven 32 yaşındaki Özgür Duran'a müdahale etmek istedi. Duran'ın Şeker'e saldırmasıyla başlayan boğuşmada Duran kalbinden bıçaklandı ve hayatını kaybetti, Kadir Şeker ise tutuklandı.

DHA'da yer alan habere göre Ayşe D, ifadesinde olay günü Özgür Duran'ın kendisini önce evde, sonra parkta dövdüğünü, yanlarına gelen gencin kendisini kurtarmaya çalıştığını anlattı.

HAYATINI KAYBEDEN DURAN'IN 19 ADET SUÇ KAYDI VAR

Kasten yaralama, hırsızlık, yağma ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından toplam 19 suç kaydı olan Özgür Duran'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Yüzünde çok sayıda yara izi bulunan Kadir Şeker ise sevk edildiği adliyede "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Kadir Şeker'in babası Cengiz Şeker, "Oğlum fen lisesi mezunu. Karıncayı bile incitmeyecek yufka yürekli birisi. Üniversiteye hazırlanmak için Konya'da dershaneye gidiyordu. Dershaneden çıkıp, eve giderken bir erkeğin kadını dövdüğünü görüyor. Kadını kurtarmak için araya giriyor. Adam bu sefer oğluma saldırıyor. Oğlumun boynunda, suratında yaralar var. Boğazını sıkmış. Elinden zor kurtulmuş. Yine üzerine saldırmış. Bir arbede yaşanmış. Bu arada bıçaklama olayı olmuş. Çok üzgünüz. Karşı tarafın ailesine de baş sağlığı diliyoruz. Bizim çocuklarımızın da harcanmaması gerekir. Dershaneye gidiyordu, çok sıkı çalışıyordu. Doktor olmak istiyordu ama başımıza böyle talihsiz bir olay geldi. Benim oğlum bir canı, bir insanı kurtarmaya çalışıyordu. Onun için kendini feda etti" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İntihar ve şehir

SONRAKİ HABER

Mersin Perde Tiyatrosu: Yapabileceğimiz en güzel şey insanları mutlu etmek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa