05 Şubat 2020 08:39

Onur Hamzaoğlu ve Ali Çerkezoğlu Evrensel’e abone oldu: Mali kuşatmaya karşı elzem

Akademisyen Onur Hamzaoğlu ve TTB Merkez Konsey Üyesi Ali Çerkezoğlu, Basın İlan Kurumunun Evrensel’e dönük mali baskılarına karşı abonelik kampanyasına destek verdi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Evrensel üzerindeki baskılar sürerken 25. yaş kutlamaları nedeniyle gazetemizle dayanışmak için abonelikler ve mesajlar da gelmeye devam ediyor. Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) İkinci Başkanı Dr. Ali Çerkezoğlu da e-gazeteye abone olarak dayanışma mesajlarını paylaştı.

‘HEP BİRLİKTE BU KUŞATMAYI AŞMAMIZ İÇİN BİR ADIM’

Onur Hamzaoğlu bu dönemde en değerli ve önemli şeyin dayanışma olduğunu belirterek “Evrensel'in desteklenmesi de bu anlamda gerçekten gerekli. Evrensel'le dayanışmamız, yollarımızın kesişmesi uzun yıllara dayanıyor ama böyle bir dönemde, özellikle son yıllarda artan mali kuşatmaya karşı bir güç olmamız elzem olanı. Belki bizim desteğimiz bir incir çekirdeği ama hep birlikte bu kuşatmayı aşmamız için bir adım” dedi.

Evrensel'in 25 yılının kıymetli olduğunu ve gazetelerde, dergilerde, basın yayın organlarında kurumsallaşmanın ve uzun yaşamanın oldukça zor olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu “Ama Evrensel bunu başardı. Kurulduğu yıllar sosyalistler açısından da önemli bir dönem. O dönemden bu güne varlığını devam ettiren Evrensel'i kutluyorum” dedi.

‘DESTEKLEMEK GEREKİYOR’

TTB İkinci Başkanı Dr. Ali Çerkezoğlu da “Öyle bir medya çağındayız ki, emekten yana ya da mevcut statükoyu savunmayan bütün sesler görünmez kılınıyor. Sosyal medyanın elbette bir gücü var ama sosyal medya hızlı tüketilen bir mecra. Bu nedenle geleneksel bir medyanın, dijital ortamda da olsa inandırıcılığı, etki alanı halen önemli. Bu nedenle Evrensel gibi emekten, demokrasiden, barıştan yana, tutumu net olan mecraların her açıdan desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Aydınlılar yaşam, JES’çiler imaj derdine düştü!

SONRAKİ HABER

700 liraya taksi gibi yolcu taşıyan ambulans şoförü yakalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...