17 Ocak 2020 12:12

Dersim’de 3 uzman çavuşun bir kadına tecavüz iddiasına barodan suç duyurusu

Dersim’de bir kadının 3 uzman çavuş tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiaları üzerine baro suç duyurusunda bulundu.

Arşiv | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Dersim’de son günlerde sosyal medyadan paylaşılan ve halk arasında sıkça konuşulan 3 uzman çavuşun genç bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Tunceli Barosu savcılığa iddialarla suç duyurusunda bulundu.

Dilekçede şu ifadeler kullanıldı: “İlgili haberde yer alan iddialara göre savcılığa herhangi bir ihbarda veya şikayette bulunulup bulunulmadığını, iddiada geçen olaya ilişkin soruşturma başlatılıp başlatılmadığı hususlarında tarafımıza bilgi verilmesini talep ederiz. Tarafınıza yapılan herhangi bir başvuru olmamış ise dilekçemizin ve ekinde yer alana haberde bulunan iddiaların ihbar kabul edilerek soruşturulmasını talep ederiz.”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İDDİALARI REDDETTİ

Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü, tecavüz mağduru bir kadının Tunceli Devlet Hastanesinde kayıt dışı olarak tedavi edildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada "Hastanemiz kayıtlarında yapılan incelemelerde son aylarda asılsız iddiada belirtilen 20’li yaşlarda bir kadının tecavüz ve fiziksel şiddet gördüğü ifadesine benzer şikayetle hiçbir hasta başvurusu olmamıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ürdün'ün yevmiyeli işçileri: Hiç duymadığınız radikal Ortadoğu hareketi

SONRAKİ HABER

Adana'da inşaat iskelesinden düşen 3 işçi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...