16 Ocak 2020 03:11

Sultangazi'de işçilerin kaldığı konteyner yandı: 1 işçi yaşamını yitirdi

Sultangazi'de işçilerin yaşadığı konteynerde çıkan yangında 1 işçi yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sultangazi'de bir inşaat firmasına ait konteynerde çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre iş cinayeti, Yunus Emre Mahallesi Lütfi Aytaç Bulvarı üzerineki bir inşaat firmasında çalışan işçilerin kaldığı konteynerde saat 02.00 sularında meydana geldi. Konteynerde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İşçiler tarafından fark edilen yangında konteynerdeki işçileri uyaran Mert Şen adlı işçi, arkadaşlarını kurtardıktan sonra bulunduğu konteynerden penceresi küçük olduğu için dışarıya çıkamadı.

İŞÇİ ARKADAŞLARINI KURTARDI

Kısa sürede konteyneri saran alevler arasında kalan işçi, burada hayatını kaybetti. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken yapılan kontrolde Mert Şen'in cansız bedenine ulaşıldı.

Sultangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yanan konteyner uzun süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrasında yanarak hayatını kaybeden Mert Şen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Sultangazi Haseki Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

14. Aykut Kence Evrim Konferansı başlıyor

SONRAKİ HABER

Tarsus'ta iş cinayeti: Çelik rafların altında kalan 1 işçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa