05 Ocak 2020 13:26

Alanya'da biri doktor iki kişi evde ölü bulundu

Antalya Alanya'da Leman Ege adlı kadın ve birlikte yaşadığı İssaf Skaf adlı erkek aynı evde ölü bulundu. Ege'nin arkadaşları, Skaf'ın Ege'yi öldürerek intihar ettiğinden şüphelendiklerini söyledi.

Fotoğraf: Mustafa Kurt/AA

Paylaş

Alanya Konaklı’da görev yapan Doktor Leman Ege ve birlikte yaşadığı Alman asıllı İssaf Skaf adlı erkek aynı evde ölü bulundu.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki eve ihbar üzerine giden jandarma ve sağlık ekipleri, Doktor Leman Ege ve birlikte yaşadığı Alman Uyruklu İssaf Skaf’ı ölü halde buldu. Cesetler üzerinde yapılan incelemede Leman Ege’nin başına darbe aldığı tespit edilirken İssam Skaf’ın ise asılı halde bulunduğu bildirildi. Leman Ege'nin yakınları, İssam Skaf'ın Ege'yi öldürdüğü ve sonra kendisini asarak intihar ettiğine dair ciddi şüpheleri olduğunu ifade etti.

"BU ADAM BENİ ÖLDÜRECEK"

Olayla ilgili konuştuğumuz Leman Ege'nin arkadaşları, Ege'nin erkek arkadaşı İssaf Skaf’dan ayrılmak istediğini ancak sürekli tehdit edildiğini, Ege'nin kendilerine sürekli "Bu adam beni öldürecek" dediğini aktardı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Şerif Mesutoğlu adil yargılama talebiyle 197 gündür açlık grevinde

SONRAKİ HABER

Trablus hükümeti, Hafter’in askeri okula yönelik hava saldırısına karşılık verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...