22 Aralık 2019 09:03

İstanbul'da lodos nedeniyle deniz ulaşımı aksadı: Beyoğlu'da bir binanın çatısı uçtu

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve Şehir Hatlarında bazı seferler yapılamıyor. Beyoğlu'da lodosun etkisiyle bir binanın çatısı uçtu.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İstanbul'da etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve İstanbul Şehir Hatlarında bazı seferler yapılamazken, Beyoğlu'da bir binanın çatısı uçtu.

Gece saatlerinden bu yana etkili olan lodos, kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle bazı seferler iptal edildi.

İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre iptal edilen seferler ve saatleri şöyle:

"12.00 - Yalova-Pendik, 12.00 - Pendik-Yalova, 12.30 - Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 12.50 - Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 14.30 - Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy, 14.50 - Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa, 15.30 -Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 16.00 - Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 17.50 - Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 18.30 - Bursa-Büyükçekmece, 18.45 - Bostancı-Yenikapı-Bandırma, 19.00 - Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 19.50 - Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 20.30 - Büyükçekmece-Bursa, 21.00 - Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 22.30 - Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve yarın 07.45 - Bandırma-Yenikapı-Bostancı"

İstanbul Şehir Hatlarında da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferler yapılamıyor.

BİR BİNANIN ÇATISI UÇTU

Beyoğlu’da, Fetihtepe Mahallesi Tepe Üstü Sokak’ta bir binanın tadilat yapılan çatısı, etkili olan lodos nedeniyle uçtu. Binanın önünde park halinde bulunan kamyonet, minibüs ve otomobilde hasar oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Sokak trafiğe kapatılırken polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alındı.

Ekipler, çatının yoldan kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal'da da lodos nedeniyle devrilen bir ağaç, park halindeki otomobilde hasar oluşturdu. (İstanbul/AA)

ÖNCEKİ HABER

Buca’da tarladan sofraya üretici pazarı kuruldu

SONRAKİ HABER

Patron örgütü TİSK asgari ücretle ilgili açıklama yaptı, sömürünün artmasını istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa