29 Kasım 2019 18:15

Çin vatandaşı olan Lisha Yu adlı kadın Bilecik'te ölü olarak bulundu

Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 2 aydır kendisinden haber alınamayan Lisha Yu adlı kadın, Bilecik'te bir çiftlik evinde ölü olarak bulundu.

Fotoğraf: DHA (Arşiv)

Paylaş

İstanbul'da geçtiğimiz ekim ayında esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 31 yaşındaki Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu, Bilecik'te ölü olarak bulundu. Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

DHA'da yer alan habere göre, Fatih'te erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan ve bir ithalat firmasında çalışan 31 yaşındaki Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu, 2 Ekim 2019 tarihinde kaybolmuştu. Polise başvuran erkek arkadaşı ise kız arkadaşının kendisini aradığını, bir kaza yaptığını ve kazaya karışan karşı tarafın da kendisiyle konuşmak istediğini söylerken telefonun kapandığını, bir daha da kendisinden haber alamadığını söylemişti. Lisha Yu'nun ailesi de bir süre sonra kızlarının bulunması için polisten yardım istemişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Lisha Yu'nun otomobilinin iki gün sonra Mahmutbey gişelerinden geçtiğini tespit etmişti. Polisin yaptığı inceleme sonucu Lisha Yu'nun kasten otomobiline çarpılarak durdurulduktan sonra kaçırıldığı belirlendi. Polis yaptığı araştırma sonucu Lisha Yu'nun kaybolmasıyla ilgili yabancı uyruklu 4 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadesi doğrultusunda Bilecik'te bir çiftlik evinde yapılan aramada Lisha Yu'nun cesedi bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgularının devam ettiği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sağlık Bakanı Koca, taşerondan kadroya geçmeyen işçilerin olduğunu doğruladı

SONRAKİ HABER

BES Bursa Şubesi: OHAL Komisyonu lağvedilsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...