20 Kasım 2019 17:25

Gazeteci Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı

Bahçeli ile ilgili sözleri sonrası MHP'lilerin hedef gösterdiği Korkusuz gazetesi Yazarı Ahmet Takan, evinin önünde yumruklu saldırıya maruz kaldı.

Görsel, Gazeteci Ahmet Takan'ın katıldığı bir televizyon programından alınan ekran görüntüsü

Paylaş

Korkusuz gazetesi Yazarı Ahmet Takan, evinin önünde saldırıya uğradı.

Korkusuz gazetesi Yazarı Ahmet Takan, Ankara’nın Dikmen semtindeki evinin önünde yumruklu saldırıya maruz kaldı. Takan’ın telefonunu da parçalayan saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrası Takan'ın komşuları olay yerine gelerek ilk yardımı yaptı ve polisi aradı. Takan'ın oturduğu bina önüne gelen polis, beyzbol sopasını alarak konuyla ilgili inceleme başlattı ve tutanak tuttu. Takan daha sonra 29 Mayıs Hastanesine kaldırıldı. Bir bacağı da aksayan Takan'a darp raporu verildi. Takan karakola giderek ifade de verdi ve şikayetçi oldu. Saldırıyı, Türktime yazarı Talat Atilla sosyal medya hesabından duyurdu.

"YILLARDIR TEHDİT ALIYORDUM"

Sözcü'de yer alan habere göre, hastanede ilk tedavisinin ardından olayı anlatan Takan, “Uzun süredir hatta yıllardır tehdit alıyordum. Ancak bu tehditler şimdiye kadar fiili bir saldırıya dönüşmemişti. Beyzbol sopalı saldırgan aniden üzerine geldi, fark edip geriye doğru hamle yaptım, sopa çantama, sırtıma ve belime geldi. Gazeteci olarak doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim” dedi.

MHP HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Gazeteci Takan, 13 Kasım'da yayımlanan "AKP’den Biri MHP’nin Başına Geçer mi?.." başlıklı yazısında "Devlet Bahçeli, aralık ayı sonunda Genel Başkanlığı bırakacak, aktif siyaseti terk edecek. MHP’nin başına yeni bir isim gelecek" ifadelerini kullanmış, sonrasında MHP’den sert tepkiyle karşılaşmıştı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükatan, Takan'ın yazısı sonrası şu sözleri sarf etmişti: "Kiralık kalemini bu sefer, MHP’de Genel Başkan değişikliği hevesine düşenlerin ekmeğine yağ sürmek amacıyla kullanmaktadır. Ahmet Takan gibileri takacak kimse de yoktur" (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Darıca'da bulunan VİP Giyim'in patronu, sendikal faaliyet yürüten işçiyi işten attı

SONRAKİ HABER

MESS, Türk Metal'in ilk altı ay için yüzde 26,28'lik zam teklifini yüksek buldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...