16 Kasım 2019 12:48

Bakırköy'de ölü bulunan 3 kişilik aile toprağa verildi

Bakırköy'de dün ölü bulunan Bahattin ve Zübeyde Delen çifti ile çocukları Ali, Fatih Camisi'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Ölüm sebebinin siyanür kullanımı olduğu tespit edilmişti.

Fotoğraf: Can Erok/DHA

Paylaş

İstanbul Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan 3 kişilik Delen ailesi, Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak'ta dün Bahattin Delen (38), Zübeyde Delen (38) ve çocukları Ali Delen (7) ölü olarak bulunmuştu. Başsavcılığın açıklamasında borçlarından dolayı bunalıma giren babanın eşi ve çocuğunu siyanürle öldürerek intihar ettiği belirtilmişti.

Ailenin cenazeleri, Alibeyköy'deki gasilhaneden alınarak Fatih Camii'ne getirildi. Cami avlusundaki taziyeleri Bahattin Delen'in babası Ali İhsan Delen ve ağabey Mustafa Delen kabul etti. Cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Delen ailesi için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı, helallik istendi. Aile yakınlarının isteği üzerine 7 yaşında hayatını kaybeden Ali Delen için helallik istenmedi.

Cenazeler Eski Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Avrupa'nın Gündemi | Fransa'da sosyal güvencesizlik yangını

SONRAKİ HABER

EMEP'ten intiharlara dair açıklama: Böyle bir son yaşanmasın diye birlik olalım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...