10 Kasım 2019 15:20

Savcı, eşini boğup uzuvlarını kesen erkek için "canavarca hisle işlemedi" dedi

Savcı, eşini boğarak öldürdükten sonra bazı uzuvlarını kesen Zivar Gol Ravan'ın "canavarca hisle cinayeti işlemediğini" savunarak, müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. 

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İstanbul Bahçelievler'de 25 yaşındaki Afganistanlı Najiha Arabzai'yi boğarak öldürdükten sonra bazı uzuvlarını kesen 28 yaşındaki Zivar Gol Ravan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın aktardığı habere göre Savcı, Najiha Arabzai'yi boğarak öldürdükten sonra parmaklarını ve yüzünü keserek tuvalete atan Zivar Gol Ravan hakkında hazırladığı iddianamede tutuklu Ravan'ın cinayeti 'canavarca hisle' işlemediğini öne sürerek 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Nisan ayında Bahçelievler'de günlük kiralık bir daireden kötü kokular gelmesi üzerine binada yaşayanlar polise haber vermiş, yapılan incelemede dairedeki koltuğun altında bir kadın cesedi bulunmuştu. Cansız bedenin Afganistan vatandaşı Najiha Arabzai belirlenmişti. Güvenlik kameralarından taksiyle geldiği binaya valizle giren bir kişiden şüphelenen polis, Zivar Gol Ravan’ı Fatih’te saklandığı adreste yakalamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kadınlık hallerine bir bakış: Sıfır Makyaj

SONRAKİ HABER

Beyaz Saray: Kongre, S-400'lerden vazgeçilmezse Türkiye'ye yaptırıma hazır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...