08 Kasım 2019 14:53

İntihar ettiği öne sürülen Nadira Kadirova'nın elinde atış izine rastlanmadı

AKP Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunan ve intihar ettiği öne sürülen Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova'nın elindeki swap izinde atış bulgusuna rastlanmadığı belirtildi.

Fotoğraflar, Nadira Kadirova'nın sosyal medya hesaplarından alınmıştır.

Paylaş

AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde 23 Eylül'de yaşamını yitiren ve intihar ettiği öne sürülen Nadira Kadirova’nın ölümüne dair Ankara Emniyet Kimyasal Şube Müdürlüğü tarafından verilen raporda, Kadirova’nın elindeki swap izinde atış bulgularına rastlanamadığı belirtildi.

Birgün'den Erk Acarer'in haberine göre, Avukat Birol Öztürk, Ankara Emniyet Kimyasal Şube Müdürlüğünün raporunda Nadira Kadirova’nın elinde atış bulgularına rastlanamadığını belirtti. Öztrük, swap (Ateşli silah artığı, eldе kan vе barut sıçramaları) örneklerinin olaydan birkaç saat sonra alındığını da ekledi. Kadirova'nın ölümüne dair ortaya atılan ilk iddia, AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın silahı ile intihar ettiği idi.

Raporda ayrıca Şirin Ünal ve kızı Duygu Ünal’ın elindeki swap izinde de atış bulgularına rastlanmadığı bilgisi yer aldı. Avukat Birol Öztürk, bir adli tıp uzmanı ile görüştüğünü ve uzmanın yeni silahların atış izi bırakmayabileceğini aktardığını söyledi.

Avukat Öztürk, söz konusu silahın evde gizli bir yere saklanmamasının bile soruşturma konusu olması gerektiğini ifade ederek "Bu durum AKP’li bir milletvekilinin evinde yaşanmasa sonuç farklı olurdu. İş güvenliği açısından da açık var. Tazminat davası açacağız" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Metal dosyası | Arçelik işçileri: Elimizde ne varsa istiyorlar

SONRAKİ HABER

TGC: Gazeteci kıyımından endişeliyiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...