02 Kasım 2019 11:57

Bursa'da Aka fabrikasında forklift sepetinden düşen 2 işçi yaralandı

Bursa'da otomotiv yan sanayi üretimi yapan Aka fabrikasında 2 işçi bindikleri forklift sepetinin yan dönmesi sonucu beton zemine düşerek yaralandı.

Arşiv | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, otomotiv yan sanayi üretimi yapan Aka Fabrikası’nda devam eden çelik konstrüksiyon inşaatında çalışan 2 işçi bindikleri sepetin yan dönmesi sonucu 3 metreden beton zemine düştü. Biri ağır yaralı olan 2 işçi tedaviye alındı.

DHA'nın aktardığına göre otomotiv yan sanayi üretimi yapan Aka Fabrikası’nın Yeniköy Yolu üzerindeki tesislerinde taşeron olarak çalışan Mehmet Sarıdaş (60) ve Enes Talha Coşar (21), çelik konstrüksiyon inşaatı için sepetli araçla 3 metre yüksekliğe çıktı. Ancak bu sırada belirlenemeyen bir nedenle işçilerin olduğu sepet yan döndü. 2 işçi, beton zemine düştü.

Yaralanan işçiler ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Mehmet Sarıdaş'ın yolda duran kalbi, doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldı. Sarıdaş daha sonra beyin kanaması teşhisi ile Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Bacağında kırık bulunan Enes Talha Coşar ise Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

10 gün süren tedavinin ardından Mehmet Sarıdaş yaşam savaşını kaybetti. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ender İmrek'in yeni kitabı okuyucuyla buluştu: Şafakta Buluşuruz

SONRAKİ HABER

HDP'li vekiller Taksim'de polis ablukası altında bildiri dağıttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...