21 Ekim 2019 16:47

Pendik'te kadın cinayeti: Katil, eşini öldürüp intihar süsü verdi

Pendik'te bir erkek, eşini öldürdükten sonra intihar etti. Katilin intihar etmeden önce avukatına "Karımı öldürdüm, kendimi de öldüreceğim" diye mesaj attığı öğrenildi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Pendik'te Aytaç Durak adlı erkek, eşini silahla ateş ederek öldürdükten sonra intihar etti. Katilin intihar etmeden önce avukatına "Karımı öldürdüm, kendimi de öldüreceğim. Polise bilgi ver" şeklinde mesaj attığı öğrenildi.

DHA'nın haberine göre kadın cinayeti, bugün sabah saatlerinde Pendik Yenişehir'de meydana geldi. Özden (38) ve Aytaç Durak'ın (40) yaşadığı evin kapısını çilingir yardımıyla açarak içeri giren polis, kadın ve erkeği başlarından vurulmuş halde buldu. Olayda kullanılan silahı Aytaç Durak'ın elinde gören polis ekipleri, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ikisinin de öldüğünü belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri evde yaptığı çalışmalarda "Bu kararı ikimiz aldık" yazılı bir not buldu. Yapılan incelemelerin ardından kadın ve erkeğin cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

AVUKATINA "KARIMI ÖLDÜRDÜM" DİYE MESAJ ATMIŞ

Aytaç Durak'ın sabah saatlerinde avukatına "Karımı öldürdüm, kendimi de öldüreceğim. Polise bilgi ver" şeklinde mesaj attığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eczacılar ciddi bir istihdam sorunuyla karşı karşıya kalabilir

SONRAKİ HABER

Belçika'da polis şiddeti protestosu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa