16 Ekim 2019 21:37

AKP’li vekil Şirin Ünal, Kadiroava’nın sorulmasına “suçlama ve linç girişimi” dedi

AKP Milletvekili Şirin Ünal'dan evinde yaşamını yitiren Nadira Kadirova’nın ölümünü gündeme getiren Kemalbay'a: Bu milletvekilimizin şahsıma yönelik suçlamalarını ve linç girişimini kabul etmiyorum.

Fotoğraflar, Nadira Kadirova'nın sosyal medya hesaplarından alınmıştır.

Paylaş

TBMM Genel Kurulunda, Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sırasında söz alan HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde yaşamını yitiren Nadira Kadirova’nın ölümünü gündeme getirdi.

AA'nın aktardığına göre Kemalbay, “Nadira Kadirova ile milletvekili, iktidar partisinin milletvekili denk güçler midir? Yani ikisi uzlaşmaya, Nadira'nın ailesiyle uzlaşmaya oturduğu zaman milletvekili, bunlar denk güçler midir? Hayır. Bugüne kadar Nadira Kadirova için bir mahkeme de açılmamıştır." dedi.

Şirin Ünal, söz alarak Kamalbay’a yerinden yanıt verdi.Meclis Genel Kurulunu, Kadirova'nın evinde yaşamını yitirmesi ile ilgili daha önce bilgilendirdiğini söyleyen Ünal, "Hem ben hem de aile fertlerim polise ve cumhuriyet savcımıza gerekli ifadeleri, parmak izlerimiz dahil her şeyimizi verdik. Şu anda süreç Ankara Cumhuriyet Savcılığının kontrolü altında hukuka uygun bir şekilde devam ediyor. Keşke bende ilave bilgi olsa da ben de sizleri bilgilendirsem. Bu milletvekilimizin şahsıma yönelik yaptığı suçlamaları ve linç girişimini kabul etmiyorum." değerlendirmesinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İzmir'de bir hekimin jiletli saldırıya uğramasına tepki: #ölürsemiyileştiremem 

SONRAKİ HABER

Başakşehir'de işçi servisi duvara çarptı: 6 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...