19 Eylül 2019 07:36

Cezaevinden izinli çıkan kişi, eski eşini bıçaklayıp üzerine kızgın yağ döktü

Hırsızlık suçundan cezaevinde bulunan ve izinli çıkan Ersin Ü, eski eşi Kübra T'nin evine gizlice girerek kadını önce bıçakladı, ardından üzerine kızgın yağ döktü.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul'da cezaevinden izinle çıkan bir kişi, eski eşini önce bıçakladı ardından üzerine kızgın yağ döktü. Vücudunun büyük bölümü yanan kadının yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

DHA'nın haberine göre olay, 15 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde Küçükçekmece Halkalı'da yaşandı. Hırsızlık suçundan cezaevinde bulunan 40 yaşındaki Ersin Ü, cezaevinden bir haftalığına izinli çıkarak 1 buçuk yıl önce ayrıldığı 28 yaşındaki eski eşi Kübra T'nin iş yerine gitti. Aralarında tartışma yaşanmasının ardından oradan ayrılan Ersin Ü, ertesi günün sabahında Kübra T'nin evine giderek balkon kapısından gizlice içeri girdi. Kübra T'yi uyandıran Ersin Ü, "Bana yar olmuyorsun, başkasına da olma" diyerek kadını önce bacağından bıçakladı, ardından kafasından aşağı kızgın yağ döktü. Kadının çantasında bulunan bir miktar parayı da çaldığı öne sürülen saldırgan Ersin Ü. kaçtı

Kübra T'nin kolları, yüzü ve göğsü dökülen kızgın yağ ile yandı. Tedavisi süren Kübra T'nin tedavisi sürerken bileğinin kesilme riski olduğu öğrenildi.

Yaşanan olayı anlatan Kübra T'nin halası, "Eski eşi hapisteydi, 1 hafta izinli çıkmış. Çocuklarını gördü. Pazar günü de kızgın yağ ile yaktı. Daha önce de aralarına problem oluyordu. Evinin eşyalarını falan satmıştı. Hem yaktı, hem de parasını aldı gitti. Bizim duyduğumuza göre tekrar cezaevinde şu an. Kübra'nın kollarındaki damarlar açılmazsa kesilebilirmiş. Bir an önce iyileşmesini istiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu. Olay sonrası kaçan Ersin Ü'nün tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP’li Cuma İçten başkaldırarak partisinden istifa etti

SONRAKİ HABER

İşe iade kandırmacası: Davayı kazanan işçiler işe alınmıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...