16 Eylül 2019 04:38

Esenyurt'ta kadına şiddet: Eşi ile annesini bıçaklayan erkek cezaevine gönderildi

Esenyurt'ta eşi ile eşinin annesine bıçakla saldıran zanlı cezaevine gönderildi. Ağır yaralanan kadınların tedavileri sürüyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Esenyurt'ta bir erkek, eşi ile eşinin annesine bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan kadınların hastanede tedavileri sürerken, zanlı cezaevine gönderildi.

DHA'da yer alan habere göre, olay 15 Eylül'de sabah saat 07.30 sıralarında Esenyurt'ta bir evde yaşandı. Abdulkafur G., bıçakla önce eşi Güllü G.'yi 10 yerinden bıçakladı. Ardından eşinin annesi Fikriye Ş.'yi de yaralayan Abdulkafur G., evinin karşısındaki markete gidip polis imdat hattını arayarak eşi ve eşinin annesini öldürdüğünü söyledi.

KADIN YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Abdulkafur G.'nin marketteki konuşmasına şahit olan komşuları evine koştu. Bu arada vücudunun çeşitli yerlerine ve boğazına aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Güllü G. yerde yatarken annesi pencereyi açarak yardım istedi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı iki kadın olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Güllü G., Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Fikriye Ş.'nin de tedavisi sürüyor.

ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Abdulkafur G. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Suriye Zirvesi sona erdi: 'Anayasa'da mutabakat; İdlib'de çatlak

SONRAKİ HABER

Çocukları 3 yıldan fazladır tutuklu yargılanan aileler AKP binası önünden kovuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa