03 Eylül 2019 06:00

Eski sevgilisine bıçakla saldıran emekli uzman çavuş tutuklandı

Eski sevgilisi N.K.'ye 7 yaşındaki çocuğu Y.E.'nin önünde bıçakla saldıran emekli uzman çavuş Cihan A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Cihan A. (49), eski sevgilisi N.K.'yi (42) 7 yaşındaki oğlunun önünde bıçakladı. Çevredekilerin müdahalesiyle saldırgandan kurtarılan N.K., ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede yaşama tutunurken Cihan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Demirören Haber Ajansının aktardığına göre saldırı, 19 Ağustos'ta Polatlı'daki ağız ve diş sağlığı hastanesi önünde yaşandı. Emekli uzman çavuş Cihan A., oğlu ve bir akrabası ile hastaneye gittiğini öğrendiği eski sevgilisi N.K.'nin yanına gitti. Hastane önünde N.K. ile görüşen Cihan A. "barışma talebine olumsuz cevap aldığı" bahanesiyle, yanında getirdiği bıçakla N.K.'ye saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıda, çevredekilerin Cihan A.'yı ağır yaralı kadının üzerinden alıp dövdüğü ve hastaneden çıkan N.K.'nin oğlu Y.E.'nin annesini görünce bağırıp kulaklarını kapatarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Ağır yaralanan N.K., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevredekilerin linç girişiminde bulunduğu Cihan A. ise hastanedeki tedavisinden sonra gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EKMEK BIÇAĞINI KİŞİSEL KORUMASI İÇİN YANINDA TAŞIYORMUŞ!

Sorgusunda N.K.'yi eski eşinden kıskandığını, bu yüzden aralarında sorun olduğunu öne süren Cihan A., arkadaşının dükkanından aldığını söylediği ekmek bıçağını kişisel koruması için yanında taşıdığını iddia etti.

"OLAYDAN 1 GÜN ÖNCE EVİMİ YAKMAYA ÇALIŞTI"

5 günü yoğun bakım olmak üzere 12 gün süren tedaviyle yaşama tutunan N.K. ise ifadesinde Cihan A.'yı 4-5 yıldır tanıdığını, ilk yıl aralarında bir ilişki olduğunu ancak daha sonra ayrıldıklarını söyledi. Cihan A.'nın kendisini saplantı haline getirdiğini, olaydan bir gün önce de zorla evine geldiğini söyleyen N.K., "Ayrılmak istedim; ama peşimi bıkamadı. Olaydan bir ay önce evimi yakmaya kalktı, beni öldürecekti ama polisi arayınca gitti. Olay günü hastane önünde barışmak istediğini, pişman olduğunu söyledi. Kabul etmeyince ne olduğunu anlamadan birden bire bıçakladı. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Yaşadığım için çok şanslıyım. Beni vatandaşlar kurtardı, onların sayesinde hayattım. Onlar olmasaydı şimdi toprağın altındaydım. Şikayetçiyim" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kayyuma karşı başlatılan oturma eylemleri 16’ncı gününde: Direne direne kazanacağız

SONRAKİ HABER

Soylu'dan İmamoğlu'na: Başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...