25 Ağustos 2019 16:55

Sağlık çalışanlarına hakaret eden şahıstan özür ilanı

Denizli’de tedavi olmak için gittiği hastanede sağlık çalışanlarına hakaret eden şahıs gazeteye ilan vererek özür dilemek zorunda kaldı.

Gazeteye verilen özür ilanı. | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Sağlık çalışanlarına hakaret eden Emre Şengün, şikayet sonrası gazeteye ilan vererek özür dilemek zorunda kaldı.

Denizli’de tedavi olmak için bir özel hastanenin acil servise giden Emre Şengün, sağlık çalışanları ile tartıştı. Hakarete maruz kalan Doktor Atike Ergün Moran ve hemşireler Kader Sarıçam ile Aslı Cirt, Emre Şengün'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine arabulucu ile yaptığı hatadan geri dönmek isteyen Şengün'e sağlık çalışanları, belirli bir süre hastanede çalışarak çalışma koşullarına şahit olmasını teklif etti. Ancak bu süreçte bacağından sakatlanan Şengün, hastanede çalışamayacak duruma geldi.

Arabulucunun önerisi üzerine taraflar, Şengün'ün gazeteye ilan verilerek özür dilemesi ve Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı’na 1000 TL bağış yapılması konusunda uzlaştı.

Denizli’de bir yerel gazeteye ilan vererek Hekim Atike Ergün Moran, Hemşire Kader Sarıçam ve Aslı Cirt’ten özür dileyen Şengün, ardından Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı’na 1000 TL bağışta bulundu.

Olaya ilişkin Ayna Haber’e konuşan Hekim Atike Ergün Moran “Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin durdurulmasını istiyoruz. Şiddet uygulayanlara yönelik verilen cezaların caydırıcılığını arttırılması gerekmekte. İnsan hayatını korumaya çalışırken bizlerde daha güvenli çalışma ortamlarında işimizi yapmak istiyoruz” dedi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Ömer Fethi Gürer: EYT’lilere yapılan kabul edilemez

SONRAKİ HABER

Kalp krizi geçiren müzisyen Selahattin Özdemir yoğun bakımda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...