21 Ağustos 2019 19:58
Son Güncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2019 21:38

Çorlu’da geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı

Çorlu’da bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran alevlere müdahale etmek için çevre ilçelerden takviye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kontrol altına alındı.

ARŞİV | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Çorlu-Tekirdağ karayolu üzerinde bulunan Karatepe mevkiindeki bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenmeyen yangında, alevler kısa sürede tüm tesisleri sardı.

Yangında ilk bilgilere göre ölen ya da yaralanan olmadı.

Metrelerce yükselen alevler, kilometrelerce uzaktan da görüldü. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye hareket etti. Yangına müdahale eden Çorlu itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine Tekirdağ merkez ve ilçelerden de takviye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın kontrol altına alındı. 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım "Yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Başka bir yere yangının sıçramaması için de tedbir alınmıştı. İnşallah birkaç saate kadar soğutma çalışmaları da biter ve bunu ucuz bir şekilde atlatmış oluruz. Eğer tedbir alınmazsa böyle kazalara sebebiyet verebiliyor. Yangın çıkıp, hasar oluşabiliyor. Burada bizi sevindiren konu can kaybı ve yaralanmanın olmaması. Bunu hafif atlattık bir daha ki bu kadar hafif olmayabilir onun için mutlaka sanayicilerimiz bütün tedbirleri almalıdır" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu depremlerle ilgili açıklama yaptı

SONRAKİ HABER

Van’ın üç ilçe belediyesinden HDP'li 9 meclis üyesi uzaklaştırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...