02 Temmuz 2019 08:35

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait depoda Gökçek’in provokatif broşürleri çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait bir depoda, Melih Gökçek'in "ben yaptırmadım" dediği "Gökçek Gidecek Sol Gelecek" yazılı broşürler bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait bir depoda, eski başkan Melih Gökçek'in yaptırmadığını iddia ettiği "Gökçek Gidecek Sol Gelecek" yazılı broşürler bulundu.

Paylaş

Birkan BULUT
Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait bir depoda, Eski Başkan Melih Gökçek'in yaptırmadığını iddia ettiği "Gökçek Gidecek Sol Gelecek" yazılı broşürler bulundu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait Dikmen Vadisi'ndeki bir binada Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde hazırlanan provokatif broşürler bulundu. 

Kafeterya olarak planlanan ancak depo olarak kullanıldığı belirtilen binada belediye meclis kararları, Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu üye kayıt defteri, çok sayıda CD, Osman Gökçek'in seçim afişleri ve “Gökçek Gidecek Sol Gelecek” yazılı broşürler ortaya çıktı. Birçok seçimde ortaya çıkan bu provokatif seçim materyalleri, 2009 yerel seçimlerinde “Gökçek Gidecek Sol Gelecek" sloganıyla hazırlanmış, hatta bilboardlara afiş olarak dahi yapılmıştı. 

Gökçek, 2009'da broşürleri kendisinin yaptırdığını inkar etmişti.

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu: İstişare Kurulu üyelerine zam yapıldı, neyi istişare edecekler?

SONRAKİ HABER

Barış akademisyenlerinden üçüne daha 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...