13 Haziran 2019 06:29
Son Güncellenme Tarihi: 13 Haziran 2019 08:55

Antalya'da hastanede klima ünitesi patladı: 1 işçi öldü, 2 yaralı

Antalya, Muratpaşa'daki özel hastanede klimanın iç ünitesinin patlaması nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya'da, özel hastanede klimanın iç ünitesinin patlaması nedeniyle 1 işçi öldü, 2 kişi yaralandı.

Merkez Muratpaşa ilçesinde hizmet veren özel bir hastanede saat 09.30 sıralarında klima bakımı yapıldığı sırada, patlama meydana geldi. Edinilen bilgiye göre patlama, ortak kullanılan ve epey büyük olduğu ifade edilen klima ünitesine gaz dolumu yapıldığı sırada meydana geldi.

Olayda önce 1 işçinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin yaralandığını; yaşamını yitiren kişinin 25 yaşındaki bir hastane personeli olduğu açıklanmıştı.

AA'nın güncellediği bilgilere göre, yaşamını yitiren kişinin hastane personeli 30 yaşındaki Arif Dal olduğu açıklandı, yaralı sayısı ise iki. Yaşamını yitiren Arif Dal'ın, iki ay önce evlendiği öğrenildi.

Parmaklarından yaralanan Gürkan Çetin ise plastik cerrahide ameliyat edilmesi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Bir hasta yakını Ahmet Aköz ise patlamanın oldukça şiddetli olduğunu, korkuyla kendilerini hemen hastane dışına attıklarını söyledi.

VALİLİK "İŞ KAZASI" DEDİ

Antalya Valiliği olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "hastanenin beşinci katındaki terasta klima motorlarının bakım ve temizliğinin yapıldığı sırada ölümlü iş kazasının meydana geldi" denildi. Açıklamada, hastane teknik personeli Arif Dal'ın hayatını kaybettiği, klima bakım işleri için hastanede bulunan Eyüp Partal ve Hacı Eray Kaya ile Gürkan Çetin'in yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

"Böbreği Kim Yedi?" kitabı tutukluya verilmedi: Cezaevinin itibarını zedeliyor

SONRAKİ HABER

Rusya: İdlib'de Türkiye'nin verdiği koordinatlarla teröristleri vurduk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...