İşten atılan Aliağa Belediyesi işçilerinden belediye önünde oturma eylemi

MHP'li Aliağa Belediyesinde işten çıkarılan işçiler direnişlerinin 22. gününde belediye binası önüne gelerek oturma eylemi başlattı.

10 Haziran 2019 09:54
Son Güncellenme Tarihi: 10 Haziran 2019 10:49
Paylaş

İzmir Aliağa Belediyesinde işten atılan işçiler Demokrasi Meydanında tuttukları nöbetlerini sürdürürken bugün belediye binası önüne gelerek oturma eylemi başlattı. Aliağa Belediyesinin yapacağı meclis toplantısına kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirten işçiler, toplantıya katılarak Belediye Başkanı Serkan Acar’a işten çıkarılma sebeplerini soracak.

İşten çıkarılmaların yasaklanmasını ve atılan işçilerin geri alınmasını isteyen işçiler belediye önündeki eylemlerini öğleden sonra gerçekleştirilecek meclis toplantısına kadar sürdürecek. Aliağa belediye meclis toplantısına katılacaklarını dile getiren işçiler "Belediye Başkanı Serkan Acar’a bizi neden işten çıkardığını sormak için mecliste olacağız. İşten çıkarılma nedenimiz personel fazlalığı ve teknolojik gelişmelerdi ama yeni yapılan gençlik merkezine yeni alımlar yapıldığını biliyoruz. Bizim işimizi hiçbir teknolojik gelişme olmaksızın yine insan gücüyle gerçekleştiriyorlar" dedi. (İzmir/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Tanal İGDAŞ iddiasını sürdürdü: 'Faturanızı Binali Yıldırım ödeyecek' diyorlar

SONRAKİ HABER

İsveç’te yapılan araştırma: Çalışma yaşamında stres öldürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...