01 Haziran 2019 15:40
Son Güncellenme Tarihi: 01 Haziran 2019 16:27

Teknik Direktör Abdullah Avcı, resmen Beşiktaş'ta

Başakşehir ile yollarını ayıran Abdullah Avcı, Beşiktaş ile resmen anlaştı. Beşiktaş, Avcı ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman/AA

Paylaş

Süper Ligin 2018-2019 sezonunu Başakşehir ile 2'nci tamamlayan ve şampiyonluğu son haftalarda elinden kaçıran Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Beşiktaş ile anlaştığı resmen duyuruldu.

Beşiktaş'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Abdullah Avcı’ya Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medyadan yayınladığı videolar ile de #AvZamanı etiketi Twitter TT listesine girdi.

Beşiktaş'ın internet sitesinde ayrıca Başakşehir kulübüne de bir teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda, "Başta Sayın Başkan Göksel Gümüşdağ olmak üzere, Vodafone Park’ın inşaat aşamasında stadyumlarını Futbol Takımımıza tahsis ederek örnek bir tavır sergileyen, Türk futbolunun güzide camialarından M. Başakşehir Kulübü'ne, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'nın transferi sürecinde göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür ederiz. Örnek dostluğumuzun bundan sonra da devam edeceğine yürekten inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

BAŞAKŞEHİR'DE "OKAN BURUK" SESLERİ

Çaykur Rizespor'dan ayrılan Okan Buruk'un da Başakşehir'in başına geçeceği konuşuluyor. Çaykur Rizespor ise Buruk'un ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal'la anlaştı.

Başakşehir Futbol Kulübü, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını şu açıklama ile duyurmuştu:

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü kurulduğu günden bu yana takımımızın teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın 13 yıllık yol arkadaşı ve değerli dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

Futbolun bilimsel yanına önem veren, karakteri ve duruşuyla Türk futbolu için örnek bir profil olan Abdullah Avcı ile uzun yıllardır süren birlikteliğimiz, bugün itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.

Kulübümüzün gelişme ve büyüme sürecinde verdiği tüm emekler için Abdullah Avcı’ya teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Antepli işçilerden Kale Kayış işçilerinin darbedilmesine tepki

SONRAKİ HABER

Ukrayna güçlerinin Donetsk’e saldırısında hayatını kaybedenler, 5. yılda anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...