18 Şubat 2011 02:23

Altyazı !F İstanbul’da tartışıyor!

Altyazı Aylık Sinema Dergisi, bu yıl 10. yaşını kutlayan !f istanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde etkinliklerine devam ediyor. Altyazı’nın festivalin bu yılki ‘!f kült’ bölümü için seçtiği ve üzerine izleyicilerle birlikte bir tartışma gerçekleştireceği film, Makavejev imzalı W.R.: Organizmanın Sırları

Altyazı !F İstanbul’da tartışıyor!
Paylaş

Altyazı Aylık Sinema Dergisi, bu yıl 10. yaşını kutlayan !f istanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde etkinliklerine devam ediyor. Altyazı’nın festivalin bu yılki ‘!f kült’ bölümü için seçtiği ve üzerine izleyicilerle birlikte bir tartışma gerçekleştireceği film, Makavejev imzalı W.R.: Organizmanın Sırları (W.R. - Misterije organizma).
Geçtiğimiz yıllarda seçilen O Lucky Man! ve I am Cuba filmlerinin ardından, bu yıl Yugoslav Yönetmen Dusan Makavejev’in 1971 tarihli kült filmi W.R.: Organizmanın Sırları Altyazı yazarları tarafından masaya yatırılacak. Altyazı yazarlarının yanı sıra dinleyicilerin de katılımıyla gerçekleşecek tartışmanın, filmin esin kaynağı olan Psikanalist Wilhelm Reich’ın teorilerinden ‘68’le özdeşleşmiş diğer politik filmlere kadar uzanan geniş bir gündemi olacak.
Altyazı Tartışıyor!: W.R.: Organizmanın Sırları, 26 Şubat Cumartesi saat 19.00’da, The Hall (!f istanbul - Festival Merkezi)’da.
W.R.: Organizmanın Sırları bugün 19.30’da, AFM Budak Caddebostan.
26 Şubat Cumartesi saat 17.00’de AFM Fitaş Salon 4
4 Mart Cuma saat 12.30’da AFM CEPA Salon 4 (!f Ankara).

ÖNCEKİ HABER

Kültür Sanat Sen’den sendikal eğitime yönelik iki yayın

SONRAKİ HABER

‘Türkiye’deki gazeteciler için endişe ediyoruz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...