08.05.2019 03:54 / Güncelleme: 20.05.2019 15:09

İmamoğlu'yu takipten çıkaran İBB Twitter hesabı eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Twitter hesabı, seçim iptali kararı ve Ekrem İmamoğlu'yu takipten çıkarması sonrası on binlerce takipçi kaybetti.

İmamoğlu'yu takipten çıkaran İBB Twitter hesabı eriyor!

GIF'te kullanılan görseller socialblade.com'dan alınmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 6 Mayıs günü 543 bin 234 olan Twitter takipçi sayısı, seçimlerin iptal edilmesi ve İBB hesabının “YSK’nın Büyükşehir Belediye Başkanılığı seçimleri ile ilgili kararının İstanbulumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” tweeti sonrası 469 bine kadar düştü.

Sosyal medya istatistiklerini izleyen ve analiz eden  web sitesi socialblade.com'un verilerine göre dün 543 bin 234'e kadar çıkan İBB Twitter hesabı, 8 Mayıs saat 11.35 itibariyle 469 bin seviyelerinde. İBB'nin takipçisi sayısı hızla düşmeye devam ediyor.

İptal kararı sonrası Ekrem İmamoğlu’yu takipten çıkan @istanbulbld hesabı 75 bine yakın takipçi kaybetti. (HABER MERKEZİ)

{{378901}}

{{378905}}

{{378910}}

{{378908}}

{{378885}}

{{378893}}

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
03.02.2026 17:34

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'ye adli para cezası

Muğla’da 19 Mart protesto eylemiyle ilgili haklarında dava açılan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile birlikte 7 kişinin yargılandığı davada Belediye Başkanı Ünlü, “kamu görevlisine hakaret” iddiasıyla 46 bin 600 lira adli para cezası verildi.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'ye adli para cezası

Fotoğraf: DHA

03.02.2026 13:40

İHD İzmir Şube: Mültecilerin özgürlük hakkı ihlal ediliyor

İHD İzmir Şubesi, Suriyeli Muhammed Salih Halil ve Vays Halil’in polis tarafından işkence ve hakaretle karşılaştığını duyurdu. Dernek, mültecilere yönelik ayrımcı uygulamalara son verilmesi ve etkin soruşturma yapılmasını talep etti.

İHD İzmir Şube: Mültecilerin özgürlük hakkı ihlal ediliyor

Fotoğraf: Evrensel

03.02.2026 15:03 / Güncelleme: 15:07

Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nde doğum sonrası hukuksuz görevlendirmeye tepki

SES, Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nde doğum sonrası göreve dönen işyeri temsilcisinin başka bir birime görevlendirilmesine tepki göstererek, artan mobbing ve baskılara karşı hastane önünde eylem yaptı.

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!