16 Mart 2019 14:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart’ı sabırla bir geçelim...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlanmentosunun Türkiye ile müzakerelerin askıya alınması yönündeki kararına tepki gösterdi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdeme Spor Salonu’nda düzenlenen 'Büyük Samsunlular Buluşması' programına katıldı. Programda Erdoğan'ın yanı sıra AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da yer aldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Yeni Zelanda’daki saldırı ile ilgili “Ayasofya'da minareleri kaldıracaklarmış. Bunların hepsi tahrik. Biz bu oyunlara gelecek kadar ferasetimizi kaybetmedik. Bizim onlara vereceğimiz ders çok daha ağır olacak. Sabırla, sabırla. Şu 31 Mart'ı bir geçelim. 31 Mart'tan sonra farklı adımları atacağız” dedi.

Avrupa Parlamentosu’nda Türkiye Raporu’nun kabul edilmesine değinen Erdoğan, “31 Mart aynı zamanda şu Avrupa Parlamentosu'na bir cevap olacaktır. Karar alıyorlar. Avrupa Parlamentosu hangi kararı alırsa alsın bunun bir kıymeti harbiyesi yok. Hiçbir bağlayıcılığı yok. 'Avrupa Birliği ile ilgili müzakereler durdurulsun' diye karar almışlar. Durdursanız ne yazar? Durdurmasanız ne yazar? Keşke öyle bir kararı alsalar. O kararı bir verseler. Ama vermezler, veremezler” dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Dersim’de eşi ve oğlunu öldüren uzman çavuş intihar etti

SONRAKİ HABER

İki savcı "FETÖ" ile para pazarlığı yaptığı için açığa alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa