14 Mart 2019 02:35

Devlet Hastanesine dev Binali Yıldırım afişi asıldı

İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dev afişlerle AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın propagandası yapıldı.

Fotoğraf: Barış Yarkadaş'ın Twitter hesabından alınmıştır

Paylaş

31 Mart yerel seçimlere adım adım ilerlerken camide, okulda yasak olmasına rağmen propoganda yapması ile gündeme gelen AKP adaylarına Binali Yıldırım eklendi. İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın dev afişleriyle donatıldı. Hastanedeki dev Binali Yıldırım afişleri sosyal medyada gündem olduktan sonra kaldırıldı.

CHP’li Barış Yarkadaş fotoğrafı "Bu fotoğrafı az önce bir arkadaşım çekti. İstanbul’daki bir devlet hastanesi AKP adayının afişleriyle donatılmış. ‘Ayıptır’ desen utanmazlar, ‘Etik değil’ desen duymazlar. ‘Burası kamunun ve herkesin, bunu yapamazsınız’ desen umursamazlar! AKP bir seçim uğruna her şeyi çürütüyor!” sözleriyle Twitter hesabından paylaştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da duruma tepki göstererek, “Sultangazi ilçe seçim kurulu ve kaymakamlığı o afişleri o hastaneden ya siz kaldırtırsınız ya da gelir kaldırmasını biliriz. Suça ortak olmayın” dedi.

​Daha sonra Yarkadaş, “gösterdiğimiz tepki sonucu, hastane yönetimi Yıldırım’ın afişlerini sökmek zorunda kaldı” bilgisini de paylaştı. (HABER MERKEZİ)

%%83544%% 

ÖNCEKİ HABER

Güngören Meclis Üyesi Adayı Gönül Karagenç: Birlikte yönetelim

SONRAKİ HABER

Fatih Portakal'a "FETÖ üyeliği" soruşturmasında takipsizlik kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...