03 Mart 2019 09:50

Balıkesir adayı Şuayyip Çetin: Belediye bütçesi halk için kullanılmalı

Balıkesir bağımsız adayı Şuayyip Çetin, pazarda halkla ve esnafla sohbet etti, Macarlar ve Karamanlar köylerini ziyaret etti.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisinin desteklediği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Şuayyip Çetin'in çalışmaları sürüyor. Balıkesir’de yerel gazeteleri ziyaret eden Çetin nasıl bir belediyecilik ve nasıl bir yerel yönetimi amaçladıklarını anlattı.

Balıkesir’de son beş yılda yaşanan savurganlıklara değinerek, giderlerde nasıl tasarruf sağlanacağına ilişkin görüşlerini dile getiren Çetin, Belediye bütçesinin halktan yana kullanılması gerektiğini söyledi.

Emek Partisi üyeleri ile beraber Balıkesir’in en büyük pazarı Cumartesi pazarında broşür dağıtarak halkla ve esnafla sohbet eden Çetin, hayat pahalılığına, artan enflasyona dair neler yapılabileceğini tartıştı.

Çetin’in ziyaretlerindeki son durağı da Macarlar ve Karamanlar köyleri oldu. Kahve toplantılarında belediyeleri halkla beraber nasıl yöneteceklerine dair sohbet eden Çetin, köylülerin yaşadıkları sorunları dinledi. Çetin hükümetin tarım politikası nedeniyle ile üretici köylünün zor zamanlar yaşadığını vurgulayarak, bu konuda yerel yönetimlerin neler yapması gerektiğine dair şikayetleri dinledi. (Balıkesir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çakırözer'den Dışişleri Bakanına "Bu nasıl başarılı diplomasi?" sorusu

SONRAKİ HABER

Erdoğan ve Bahçeli ilk ortak mitingi İzmir’de yapacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...