18 Şubat 2019 13:44

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal: Oyları bizzat CHP bölüyor

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 'Oyların bölünmesi gibi bir olay varsa bunu CHP yöneticilerinin bizzat kendileri yapıyor' dedi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal | Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan/AA

Paylaş

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Oyların bölünmesi gibi bir olay varsa bunu seçmenlerine cemaatçi, dinci, ülkücü aday dayatması yaparak ‘Tıpış tıpış oy vereceksiniz’ zihniyetindeki CHP yöneticilerinin bizzat kendileri yapıyor” dedi. Eski Çankaya Belediye Başkanı ve DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haydar Yılmaz ile makamında bir araya gelen DSP Lideri Önder Aksakal, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Aksakal, ‘Oyların bölüneceği’ iddialarına ilişkin “Eğer oyların bölünmesi gibi bir olay varsa bu oy bölünmesini kendi seçmenlerine cemaatçi, dinci, ülkücü, sağcı aday dayatması yaparak ‘Tıpış tıpış oy vereceksiniz’ zihniyetindeki CHP yöneticilerinin bizzat kendileri yapıyor. Kimse kusura bakmasın bağırsanız da çağırsanız da DSP devletin yönetimine yeniden gelecek” ifadesini kullandı.DSP Lideri, Çankaya ve Yenimahalle’de aday çıkarmayacaklarını söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP Gaziantep il yönetimi istifa etti

SONRAKİ HABER

Direct sale points of Erdoğan government in 7 questions

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...