06 Şubat 2019 11:31

SP lideri: ‘Sülün Osman’ reklamımız baskı sonucu kaldırıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Sülün Osman" reklam filminin baskıyla yayından kaldırıldığını açıkladı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Saadet Partisi’nin “Sülün Osman” temalı reklamının ajansa yapılan baskılar sonucu yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filmi öncesinde gösterilen Saadet Partisi’nin reklam çalışması sosyal medyada gündem olmuştu.

Reklam, Sülün Osman lakaplı dolandırıcıyı konu alıyor, Galata Kulesi’nden Taksim Meydanı’na kadar Sülün Osman’ın dolandırdığı vatandaşlar anlatılıyor. Köprü geçiş ücretlerine de atıfta bulunulan reklamda, “Galata köprüsüne adım atan herkesten geçiş ücreti aldı. Tabi o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi. Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncu da olmadı” ifadeleri kullanılıyor.

Basın toplantısı sırasında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar” dedi.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından da “FİLMDİ, GERÇEK OLDU! Organize bir şekilde yapılan baskılar sonucunda “Sülün Osman” reklamımız yayından kaldırıldı. Takdir, milletimizindir!” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

%%81088%% 

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Gülizar Biçer Karaca: Salda Gölü, beton ormanı olmasın

SONRAKİ HABER

TOKİ, işçi mahallesinden işçiyi kovuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...