11 Ocak 2019 05:45

Tecavüzle suçlanan Cristiano Ronaldo'dan DNA örneği istendi

ABD polisi, tecavüzle suçlanan Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'dan DNA örneği istedi.

Fotoğraf: Football.ua/Wikimedia Commons(CC BY-SA 3.0)

Paylaş

ABD'nin Las Vegas kentinde polis, tecavüzle suçlanan Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'dan DNA örneği alınmasını istedi. Wall Street Journal gazetesi, talebin İtalya'da mahkemeye iletildiğini yazdı.

BBC'ye konuşan Juventus'un avukatlarından Peter S. Christiansen, haberi doğruladı. Peter S. Christiansen, Ronaldo'dan DNA örneği alınmasının istenmesiyle ilgili olarak "Son derece standart bir talep" dedi.

34 yaşındaki eski ABD'li model Kathryn Mayorga, 33 yaşındaki Ronaldo'yu, 2009 yılında Las Vegas'taki bir otelde kendisine cinsel saldırıyla suçluyor. Ronaldo ise suçlamayı reddediyor.

Alman Der Spiegel dergisi Ekim ayında yayımladığı bir haberde, Ronaldo'nun tecavüzle suçlandığını duyurmuştu. Dergi, Mayorga'nın suçlamalarını kamuoyuna açıklamamak için 2010 yılında Ronaldo'yla anlaşmaya vardığını bildirmişti. Anlaşma kapsamında Mayorga'ya 375 bin dolar ödendiği belirtilmişti.

Mayorga'nın avukatları ise ABD'de Ronaldo aleyhine dava açan müvekkillerinin #MeToo (Ben de) hareketinden etkilendiğini söylüyor ve gizlilik anlaşmasını geçersiz ilan etmenin yollarını arıyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tire-Selçuk karayolu taşkın nedeniyle ulaşıma kapandı

SONRAKİ HABER

İstanbul'daki narkotik operasyonunda yakalanan lider eski polis çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...