02 Aralık 2018 06:24

Tecavüzle suçlanan Ronaldo'nun ifadesi: Defalarca 'hayır' dedi

Hakkında Las Vegas’ta bir kadına tecavüz ettiği ve sessiz kalması için para ödediği iddiasıyla dava açılan Cristiano Ronaldo'nun ifadesi ortaya çıktı.

Fotoğraf: Flickr

Paylaş

Dokuz yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde Kathryn Mayorga adlı bir kadına tecavüz ettiği ve ardından sessiz kalması karşılığında 375 bin dolar ödediği iddiasıyla hakkında dava açılan futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, Eylül 2009'da ilgili sorgulama sırasında verdiği ifade ortaya çıktı.

Alman Der Spiegel dergisinin ulaştığı ifadede Ronaldo'nun, "Henüz yeni tanıştığımız için birlikte olmamızın uygun olmadığını söyledi. Ama buna rağmen bedenime dokundu" dediği iddia edildi.

Mayorga'nın "Bayan C", Ronaldo'nun ise "X" olarak adlandırıldığı ifadeye göre "O gece neler oldu? Sen ne söyledin, 'Bayan C' ne dedi?" sorusuna futbolcu şöyle yanıt verdi:

"Onunla birlikte olduk. Aslında istemediğini söylüyordu ama beden dili bunun tam tersini ifade ediyordu. Daha sonra onunla birlikte olmaya devam ettim. Biraz kabaydı. O sırada bedeninde bazı morluklar oluştu."

Ronaldo'nun avukatının "Bayan C. olay sırasında hiç sesini yükseltti mi?" sorusuna da "Defalarca 'hayır' dedi ve durdu" diye yanıt verdiği de öne sürüldü.

Ronaldo, olay sonrası Mayorga'nın kendisine "Beni sen zorladın" diye kızdığını ve "Sen salaksın, ben diğerleri gibi değilim" dediğini belirtti.

İfadeye göre Ronaldo "özür diledi".

Doğma büyüme Las Vegas’lı olan Kathryn Mayorga, Portekizli futbolcunun 2009 yılında bir otel odasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söylüyor. Öte yandan Mayorga ile Ronaldo'nun olay günü yan yana çekilmiş fotoğrafları medyaya yansımıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ukrayna Ordusu, Lugansk’a yönelik ateşi kesmiyor

SONRAKİ HABER

Macron 'Sarı Yelekliler’i hedef aldı: OHAL ilan edilebilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...