04.01.2019 17:26

Okul inşaatında çalışan bekçi sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi

İzmir'de bir okul inşaatında bekçilik yapan Ali Gültekin, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Okul inşaatında çalışan bekçi sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi

Fotoğraf: Pixabay

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir okul inşaatında bekçilik yapan Ali Gültekin, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir ilkokul inşaatında gece bekçiliği yapan evli ve 3 çocuk babası Ali Gültekin, gece saatlerinde yaktığı sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Sabah işe gelen işçiler, Gültekin'in bekçi kulübesinde baygın halde buldu, sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Gültekin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gültekin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (DHA)

 

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
16.02.2026 18:49

Kocaeli Adliyesi’nde hırsızlık: Emanet deposundan 2 kilo altın ile 6 bin 400 dolar çalınmış

Kocaeli Adliyesi adli emanet deposunda görev yapan personel B.B.'nin zimmetine geçirdiği altın ve dövizlerin yaklaşık 2 kilo altın ile 6 bin 400 dolar olduğu ortaya çıktı.

Kocaeli Adliyesi’nde hırsızlık: Emanet deposundan 2 kilo altın ile 6 bin 400 dolar çalınmış

Fotoğraf: DHA

17.02.2026 00:08

Faizciye, sanayiciye bol kepçe; donun vurduğu çiftçiye kuruş yok

İktidar, bütçe kaynaklarını emekçiler ve üreticiler yerine faiz ödemeleri ve sermaye çevreleri için kullandı. Ocak ayında 456 milyar TL faiz için harcanırken, don felaketiyle karşı karşıya kalan çiftçilere hazinece herhangi bir destek sağlanmadı.

Faizciye, sanayiciye bol kepçe; donun vurduğu çiftçiye kuruş yok

Fotoğraf: MA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!