26 Aralık 2018 15:02

Yeni yılın ilk kitap fuarı Adana’da

Çukurova 12. Kitap Fuarı, 5-13 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Fotoğraf: Kadir İncesu

Paylaş

Yeni yılın ilk kitap fuarı kapılarını Adana’da açacak. Çukurova 12. Kitap Fuarı, 5-13 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuar’a, 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak.

Fuarın konukları arasında Füruzan, Ercan Kesal, Latife Tekin, Gülten Dayıoğlu, Altan Öymen, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Aret Vartanyan, Canan Tan, Ayşe Hür, Zeynep Altıok Akatlı, Mavisel Yener, Nebil Özgentürk, Hasan Ali Toptaş, Ataol Behramoğlu, İsmail Saymaz, Behiç Ak, Erdoğan Aydın, Selim Temo, Menderes Samancılar, Zafer Algöz, Can Yılmaz ve daha pek çok yazar, şair ve bilim insanı yer alıyor.

Fuarla ilgili etkinlik programı ve imza günleri listesi “www.cukurovakitapfuari.com” dan takip edilebilecek. Girişin ücretsiz olduğu fuar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Son gün ise fuar saat 19.00’da kapanacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Arî'nin ailesi: Şaibe iddiaları yarışmanın önemine gölge düşürüyor

SONRAKİ HABER

Ankara Üniversitesinde 'evlere şenlik' bilimsellik kriteri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...