05 Aralık 2018 08:03

Oyuncu Sumru Yavrucuk tiyatro sahnesinde hastanelik oldu

Oyuncu Sumru Yavrucuk, tiyatro oyunu için sahneye çıktığı sırada kendisine su diye verilen maddeyi içince hastanelik oldu.

Fotoğraf: Ali Ballı/AA

Paylaş

Oyuncu Sumru Yavrucuk, Marmaris'te tiyatro oyunu için sahneye çıktığı sırada kendisine su diye başka bir madde verillince hastanelik oldu. Rol gereği 'su' diye yanlışlıkla içtiği sıvının, araçlarda kullanılan 'AdBlue' denilen su bazlı üre çözeltisi olduğu ortaya çıktı.

Sumru Yavrucuk, Marmaris'te "Leeanane'nin Güzellik Kraliçesi" isimli tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Armutalan Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda Yavrucuk'a rol gereği su verilmesi gerekirken, başka bir madde verildi. Şişe içindeki sıvıdan birkaç yudum içtikten sonra bunun su olmadığını fark eden sanatçının hemen hastaneye gittiği belirtildi.

Yavrucuk, önce antifriz denilen rol gereği 'su' diye yanlışlıkla içtiği sıvının, araçlarda kullanılan 'AdBlue' denilen su bazlı üre çözeltisi olduğu ortaya çıktı. 

Özel bir hastaneye kaldırılan Sumru Yavrucuk, tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAVRUCUK: TABURCU OLDUM

Sumru Yavrucuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün akşamki oyun sırasında, mizansen gereği içmem gereken su bardağına, yanlışlıkla adblue sıvısı konmuş. Gerekli tedavi uygulandı. Az önce taburcu oldum. Bu akşam Bodrum’da oynuyorum.Benim için endişelenen herkese teşekkür ederim" dedi. 

AA'da yer alan habere göre, Marmaris'teki özel hastanede tedavisi tamamlan Yavrucuk, oyunu için geldiği Bodrum'da gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Yaşanan olayı talihsizlik olarak değerlendiren Yavrucuk, "Sahnede talihsiz bir kaza yaşadım. Dekorların arasına şoförümüzün kişisel kamyonuyla ilgili kimyasal maddeleri karışmış. Su bidonları yerine adblue (antifiriz) sıvısı taşınmış. Maalesef kontrol edilmeden de bardaklara boşaltılmış. Rol icabı sürekli yaptığım bir mizansen var. O mizansene geldiğinde tereddütsüz çay diye içtim. İçtiğim anda büyük bir acı hissettim." diye konuştu.

BELEDİYE YETKİLİSİ: DEKORCULARIN HATASI

Marmaris Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Belma Karabenli Uğur da "Armutalan Kültür Merkezi olarak kulis hizmeti vermiyoruz. Kulis ve dekor işleri tamamen kendi ekipleri tarafından yapılmaktadır. Bizler sadece eksik olunca yardımcı oluyoruz. Bu yaşanan üzücü olay, kendi dekorcularının hatası. Oyunun dekorunda çok sayıda yiyecek ve içecek vardı. Sahneyi hazırlayanların yanlışlığıyla olan bir durum. Oyuncu ile yapmış olduğumuz görüşmede de kendisi dile getirdi. Yaşanan bu hatadan dolayı çok üzüldük. Sanatçımıza acil şifalar ve büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İsrail’de 30 bin kişi kadına yönelik şiddeti protesto etti

SONRAKİ HABER

‘Her 100 bin kişiden 288'i cezaevlerinde’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa