04 Aralık 2018 13:12

Sıla Gençoğlu'nun görüntüleri soruşturma dosyasına girdi

Ahmet Kural'ın Sıla Gençoğlu'ya şiddet uygulamasına ilişkin yürütülen soruşturmada, Sıla'nın görüntüleri ve bilirkişi raporu savcılığa sunuldu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Oyuncu Ahmet Kural'ın Sıla Gençoğlu'ya şiddet uygulamasına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün ekranlara yansıyan Sıla'nın görüntüleri ve ikili arasındaki kavganın yan binadan duyulamayacağına ilişkin bilirkişi raporu yeni delil sayıldı.

DHA'dan Özden Atik'in haberine göre, Uzlaştırma Bürosu Savcılığı uzlaşmayan taraflar arasındaki yeni görüntülerini ve bilirkişi raporunu dikkate alarak soruşturma dosyasını Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'na geri gönderdi.

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı da "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından yürütülen soruşturma  dosyasını, Uzlaştırma Bürosu'na göndermişti. Uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulan taraflardan Sıla Gençoğlu götürülen uzlaşma teklifini reddetti. Böylece taraflar arasında uzlaşma sağlanamamıştı.

Ahmet Kural'ın avukatı, tarafından geçtiğimiz gün ekranlara yansıyan Sıla'nın görüntüleri ve ikili arasındaki kavganın yan binadan duyulamayacağına ilişkin bilirkişi raporunu Uzlaşatırma Bürosu Savcılığı'na sundu. Bunları yeni delil sayan savcılık da, soruşturmanın genişletilmesi talebiyle dosyayı yeniden Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı'na yolladı. (HABERMERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

YÖK’ün verdiği cezalar mahkemeden döndü

SONRAKİ HABER

NATO Dışişleri Bakanları toplantısı sona erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...