22 Kasım 2018 08:05

Nihat Zeybekci: İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez?

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, gazetecilerin İzmir adaylığıyla ilgili sorusuna tepki çekecek yanıt verdi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İzmir'de düzenlenen Ege Ekonomik Forumu'na katılan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, basın mensuplarının, AKP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceğinin konuşulduğunu hatırlatması üzerine, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” dedi.

Ege Ekonomik Forumu'na katılan eski Ekonomi Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, verilen arada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AKP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceğinin konuşulduğu hatırlatılıp, bu konudaki düşüncesi sorulan Zeybekci, “Henüz daha kesinleşen bir şey yok ama ola ki partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bu yönde bir teveccühü olur da bize böyle bir görev tevdi edilirse, bu bizim için öncelikli olarak bir onur olur, benim için şeref olur” ifadelerini kullandı.

Henüz kendisine ulaşan bir teklif olmadığını belirten Zeybekci, “Takdir edersiniz ki böyle şeylerin öncelikli olarak partimiz tarafından tebliğ edilmesi lazım. Bize şu anda yapılmış olan böyle bir teklif yok” diye konuştu.

Basın mensuplarının 'Siz İzmir'i istiyor musunuz' sorusunu da yanıtlayan Nihat Zeybekci, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez. İzmir, Anadolu'nun en güzel kızı, en güzel şehri. Doğuştan en güzel şehri. Hayırlısı olsun” dedi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Eren görevinden istifa etti

SONRAKİ HABER

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Türk-İş'i ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...