30 Ekim 2018 12:38
Son Güncellenme Tarihi: 30 Ekim 2018 14:47

Star Rafineri'de patlama: 3 yaralı

İzmir Aliağa’da kurulu Star Rafineri’de kazan patlaması yaşandı. Patlama nedeniyle 3 işçi yaralandı.

Fotoğraf: Emin Mengüarslan-AA

Paylaş

Aliağa'daki Star Rafineri'nin ana yükleyici firması olan İlk İnşaat'ta edinilen bilgilere göre kazan patlaması nedeniyle 3 işçi yaralandı.

İlk İnşaatta boru üzerinde yapılan çalışma esnasında buhar basıncı nedeniyle yaşanan kazan patlaması ile 3 işçi yaralandı. Yaralanan işçilerin isimlerinin Tuncay Demir, Umut Zınkçı ve Mehmet Öztürk olduğu öğrenildi.

İşçilerden biri panik ile başını vururken, diğer ikisinin de mide bulantısı ve kulak çınlaması şikayeti ile Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. tedavileri tamamlandıktan sonra işçilerin taburcu olması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Star Rafineri Türkiye'nin ilk özel endüstri bölgesi ilan edilmişti. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet ve hükümet kademelerinden onlarca kişi katılmış ve açılış konuşmalarında övgülerde bulunmuştu. Daha önce de Star Rafineri inşaatında çalışan yüzlerce işçi yedikleri yemekten zehirlenmişti. Star Rafineri inşaatı iş cinayetiyle de gündeme gelmişti. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kürt Şair Arjen Arî mezarı başında anıldı 

SONRAKİ HABER

Trump’ın tehditlerine rağmen göçmenler yürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa