18 Ekim 2018 19:32
Son Güncellenme Tarihi: 19 Ekim 2018 10:03

Mehmet Ali Erbil ameliyat oldu

Düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, ameliyat edildi. Ünlü şovmenin kaburgasında kırıklar olduğu belirtildi.

Fotoğraf: mehmetalierbil/Instagram

Paylaş

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ameliyat olduğu aktarıldı.

Evinde banyoda düşerek yaralanan ve göğüs boşluğunda kan biriken Erbil, kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi. Maslak'taki Acıbadem Hastanesinde tedavisi süren ünlü şovmenin kaburgasında kırıklar olduğu belirtildi.

Hastanede müşahede altında tutulan Mehmet Ali Erbil'in yanında, ağabeyi Mustafa Erbil ile kızları Sezin ile Yasmin'in olduğu öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Erbil'in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Tarkan İkizoğlu ve sanatçıyı ameliyat eden Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu’nun katılımıyla basın toplantısı yapıldı.

Dr. İkizoğlu, ünlü sanatçı ile ilgili bazı basın organlarında belirtilen ‘kalp krizi’ geçirdiği ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını belirtirken, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu şu bilgileri verdi: “Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşme sonrası Acıbadem Maslak Hastanesi Acil Servisi’ne getirilmiştir. Yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. 45 dakika süren operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir.”

Ünlü sanatçının şuurunun açık olduğunu belirten Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, hayati tehlikesi olmadığını söyleyerek sağlığıyla ilgili gelişmeleri yoğun bakım servisinde takip edeceğiz.” dedi.

HAFTAYA YİNE AMELİYATA GİRECEK

Prof. Dr. Semih Halezeroğlu dün yapılan ameliyatla kanamanın durdurulduğunu ve kaburga batması nedeniyle sönmüş akciğerin yeniden şişirildiğini ifade ederken ikinci bir ameliyatla kırık kaburga kemiklerine gelecek hafta müdahale edileceğini belirtti.

ÖNCEKİ HABER

Metal fabrikalarında zam vergi ve enflasyonla sıfırlandı

SONRAKİ HABER

'Eski vekilin kızı Sümeyra Ordu, 6 aydır işe gitmeden maaş alıyor'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...