18 Ekim 2018 07:27
Son Güncellenme Tarihi: 18 Ekim 2018 19:25

Simge Barankoğlu, gözaltına aldındığı haberini yalanladı

'Korktun mu' videoları ile ünlenen Simge Barankoğlu, gözaltına alındığı haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu (23), elektronik sigara reklamı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Çektiği kısa videoları tüm Türkiye'ye yayılan ve 'Korktun mu?' akımını başlatan Barankoğlu, gözaltına alındığına ilişkin iddialarla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Barankoğlu, herhangi bir soruşturma geçirmediğini ve bu iddiaları ortaya atanlar hakkında yasal yollara başvuracağını belirterek, şunları söyledi:

"Hakkımda hiçbir dayanağı olmayan iddialarla ulusal basında ve sosyal medya hesaplarında satışı yasak olan elektronik sigaraların reklamını yaptığım için gözaltına alındığım haberleri çıktı. 2 gündür bu iddialar basında ve sosyal medyada dolaşıyor. Elektronik sigara reklamcılığıyla, ilgili hiçbir şekilde soruşturma geçirmedim. Soruşturma geçirmediğim gibi tutuklanmam da söz konusu değil. Bu tür asılsız haberleri yapan kişiler hakkında yasal yollara başvuracağım. Ben de bu haberleri Azerbaycan TV kanalında çıkan bir haberden öğrendim." (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

ABD cimnastiğindeki taciz skandalı

SONRAKİ HABER

CHP'de adaylar netleşiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...