12 Ekim 2018 08:28
Son Güncellenme Tarihi: 12 Ekim 2018 12:04

CHP'nin İBB adayı saat 19.30'da açıklanacak

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) adayı, bugün saat 19.30'da kamuoyuna duyurulacak.

Fotoğraf: İbrahim Maşe/DHA

Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB adaylarını bugün 19.30'da açıklayacaklarını söyledi. Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) adayı, bugün saat 19.30'da kamuoyuna duyurulacak. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Saat 19.30'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı duyuracağız" dedi.

Best FM'de bir programa konuk olan Kaftancıoğlu şöyle konuştu; "İstanbul’da ön seçim olmayacak. İstanbul’u kim yönetebilir, en doğru isim nasıl bulunur; bunun çalışmasını yapmaktayız. Aday profilimizi çıkarmak için çalıştık” derken; 'Bugün akşam İstanbullulara bir sürprizimiz olacak. Bir video ile nasıl bir aday olması gerektiğini anlatacağız. Adayımız, bugün anlaşılır. Biz akşam, İstanbul için seçim startımızı veriyoruz' dedi.

‘İSTİFA EDERİM’

Kaftancıoğlu açıklamalarına şöyle devam etti; ''İstanbul’u mutlaka kazanacağız. Bu konuda gerçekten çok iddialıyım. Mevcut yönetim anlayışından İstanbul’u kurtaracağız. Eğer bu seçimi kaybedersek, ben, benden daha iyi yapan birine bu görevi bırakırım. Ancak kazanacağımızı biliyorum. Elbette yenilgiyi de istifayı da düşünürüm'' dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bodrum'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

SONRAKİ HABER

Kayıp gazeteci Kaşıkçı'yla ilgili Suudi Arabistan'dan bir heyet geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...