15 Eylül 2018 13:41

Erdoğan Toprak’tan KRT TV açıklaması: İddialar asılsız

CHP Milletvekili Toprak, Tuncay Özkan ile arasında KRT TV ile ilgili yaşandığı iddia edilen olayların gerçek dışı olduğunu ifade etti.

KRT TV logo

Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, son günlerde medyada gündeme getirilen KRT TV ile ilgili olarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile arasında yaşandığı iddia edilen olayların tamamen asılsız, gerçek dışı ve hayal mahsulü bir senaryodan ibaret olduğunu söyledi.

Toprak, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada "KRT televizyon kanalının hissesinin satın alınması konusunda şahsımın girişimlerde bulunduğu şeklinde çeşitli medya organlarında, kaynak belirtilmeksizin dedikodu niteliğinde ortaya atılan hususların gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur" dedi.

Toprak, şöyle devam etti: "Bu konuda Tuncay Özkan ile aramda geçtiği öne sürülen tartışmalara ilişkin haberler de hayal mahsulü, masa başında üretilmiş, art niyetli ve karalamadan ibarettir. Tamamı yalan olan söz konusu iddiaları üretip yayanların gerçek niyetinin şahsımı yıpratma amaçlı olduğu ortadadır. Adı geçen yayın kuruluşunun sahibini tanımıyorum. Bugüne kadar hiç bir araya gelmedik, programlarına konuk olduğumu dahi hatırlamıyorum. İddia edilen olayların şahsımla ve ilkeli siyaset anlayışımla bağdaştırılması olanaksızdır. Böyle bir ticari faaliyetin içinde hiçbir zaman yer almadım. Bundan sonra da yer almayacağımın bu haberleri yapanlar ve kamuoyunu tarafından özellikle bilinmesini rica ediyorum."

Geçtiğimiz ay, KRT TV’nin ekonomik olarak zor durumda olduğu ve kapatma kararı alacağı açıklanmıştı. Daha sonra Habertürk yazarı Sevilay Yılman, KRT’nin CHP’li yöneticiler tarafından satın alınacağını iddia etmişti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumhuriyet gazetesi, cumartesi ekine son verdi

SONRAKİ HABER

Tahtakurularının kemirdiği havaalanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...