14 Eylül 2018 14:49

Evrensel, BirGün, Cumhuriyet neden THY uçaklarına alınmıyor?

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, THY'de Sözcü, Cumhuriyet, Birgün, Evrensel ve Yeni Çağ gazetelerinin dağıtılmamasını Erdoğan'a sordu.

Birgün, Cumhuriyet ve Evrensel Gazetesinin birinci sayfaları

Paylaş

Türk Hava Yollarının, uçaklarda Cumhuriyet gazetesinin dağıtımını durdurduğunu açıklaması sonrası, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuyu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a basın yoluyla sordu.

“Meclis İç Tüzüğü nedeniyle yürütmenin başı olan Cumhurbaşkanına soru önergesi veremediğimiz için basın yoluyla soruyoruz diyen Antmen, gazetemiz Evrensel’de dahil olmak üzeri birçok gazetenin THY uçaklarını alınmadığını belirtti.

Alpay Antmen şu soruların yanıtlanmasını istedi:

“Sabah, Yeni Şafak, Milat, Diriliş Postası, Akit başta olmak üzere hükümet yanlısı gazeteler THY uçuşlarında dağıtılırken neden toplam tirajları 500 bini bulan Sözcü, Cumhuriyet, Birgün, Evrensel ve Yeni Çağ gazeteleri dağıtılmamaktadır?

Son 10 yılda Türk Hava Yolları hem yurt içi hem yurt dışı uçuşlarda kaç tane Sabah, Yeni Şafak, Milat, Diriliş Postası ve Akit gazetesini ücretsiz dağıttı? THY bu dağıtımlar için bu basın yayın organlarına ne kadar ödedi?

Türk Hava Yolları ve bağlı bina ve alanlarda hangi gazeteler dağıtılmakta, satılmakta hangileri dağıtılmamakta ve satılmamaktadır?​” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Vanlı esnaf: Bölgedeki savaş bizi etkiliyor

SONRAKİ HABER

Bahçeli: Yönetimin tek sorunu Alaattin Çakıcı olmasa gerek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...