21 Ağustos 2018 06:20
Son Güncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2018 07:50

İstanbul’dan kaçak kurban kesimi manzaraları

Yetkililerin tüm uyarıları ve açıklanan para cezalarına rağmen Kurban Bayramı yine kaçak kesim manzaralarına neden oldu.


Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul'da yapılan tüm uyarılara rağmen kesim için belirlenen noktalar dışında kurban kesimi yapılıyor. Başakşehir'de bazı vatandaşların iş yerleri önünde kesim yaptığı görülürken, boş bir arsada da hem satış hem de kesim yapıldı.

Başakşehir Şahintepe'de  boş alana gelen çok sayıda kişi yasak olmasına rağmen kurban kesimi yaptı. Kesim sırasında küçük yaşta çocuklarında seyretmesi dikkat çekti. Tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşların da iş yerleri önünde kesim yaptığı görüldü.

BEYKOZ'DA KAÇAK KURBAN KESİMİ

Beykoz'da da yasak olmasına rağmen kaçak kurban kesimi yapıldı. Beykoz Kavacık bağlantı yolu kenarında belediyenin yasak olduğunu belirtmesine rağmen yol kenarında çok sayıda kurban kesimi yapıldı. Kendisinin kasap olduğunu belirten bir kişi, “Ben 20 yıldan beri yapıyorum bu işi. Hem hayvancılık yapıyorum, hem kurban satıyorum, hem de kasaplık yapıyorum. Burası bizim kendi arazimiz olduğu için 3 tane 5 tane hayvan kesip gideceğiz. Arkadaşlarımız karşıda binaların arasında kesemiyorlar biz de onlara yardımcı olmak için yapıyoruz. Viyadük kenarı ama bizim otobanla işimiz yok” dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bayrama denk gelen emekli maaşları geç yatacak

SONRAKİ HABER

Kavurma nasıl yapılır? Kavurma yapmanın 10 önemli sağlık kuralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...