08 Temmuz 2018 08:13

2 yaşındaki Sami Yusuf'un cansız bedeni bulundu

Bitlis'te dün sabah saatlerinde dedesinin evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz'un cansız bedeni bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesine Yuvadamı köyünde, dün dedesinin evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz'un, bu sabah yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki ağaçlıkta cansız bedenine ulaşıldı.

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra ölü bulunan Leyla Aydemir'in acı haberi, hafızalardaki tazeliğini korurken, bir acı haber de Bitlis'ten geldi. Ahlat ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunan Yuvadamı köyünde yaşayan Marangoz ailesinin en küçük çocuğu Sami Yusuf Marangoz, dün saat 09.00 sıralarında evin önünde oynarken, ortadan kayboldu. Sami Yusuf'un olmadığını fark eden aile fertleri, akrabaları ve köylüler arama çalışmalarına başladı. Sami Yusuf'un çevrede aranmasına rağmen bulunamaması üzerine yetkililere haber verildi. Jandarma ve AFAD ekipleri, Sami Yusuf için arama çalışması başlattı. Van'dan gelen AFAD ekiplerinin katılımıyla köpekler de kullanılarak yapılan aramalar, bugün sabah saatlerine kadar sürdü.

Aramalar sonucu saat 08.00 sıralarında köye yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan ağaçlıkta Sami Yusuf Marangoz'un cansız bedenine ulaşıldı.

Marangoz ailesine acı haber verilirken Sami Yusuf'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ahlat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Bitlis/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da yeni polis yasasına karşı büyük gösteri: İptal edin!

SONRAKİ HABER

Hatay'da kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...