20 Haziran 2018 06:27

Sakarya Pamukova'da acil serviste hekime şiddet

Pamukova Devlet Hastanesinde yakınlarının başka hastaneye sevk edilmesini istemeyen saldırganlar doktora ve polislere saldırdı.

Fotoğraf: İsmail Çetintaş/DHA

Paylaş

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, düğünde kavga edip yaralananların yakınları, hastanede doktordan yaralıların başka hastaneye sevk etmesini istedi. Yaralıları muayene eden doktorla tartışan kişiler, doktoru darbetti. Hekime şiddet uygulayan ve ardından polislere de saldıran kişilere, biber gazı ile müdahale edildi.

Olay şöyle gelişti. Pamukova'da düğünde kavga edip yaralananlar tedavileri için Pamukova Devlet Hastanesine getirildi. Hastanenin acil servisinde görevli doktor Mehmet Alp, yaralıları muayene ederken, yakınları doktordan yaralıların Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmesini istedi. Doktor yaralıları muayene ederken yakınlarının saldırısına uğradı. Yaşanan arbede sırasında doktorun kullandığı bilgisayar hasar görürken, polis hastaların yakınlarına müdahale etti. Yaralıların yakınları polislere de saldırdı. Bunun üzerine hastaneye jandarma ekipleri sevk edildi. Saldırganlar biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesi ile 3 kişi gözaltına alındı.

Darp edilen doktor Mehmet Alp, görev yapamayacağını belirterek muayeneyi bırakırken, başka bir doktor görevlendirildi. Pamukova Kaymakamı Recai Karal ve Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Durmuş hastaneye gelerek doktor Mehmet Alp'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Berat Albayrak: Çocuklarım için Ankara'da bekar hayatı yaşadım

SONRAKİ HABER

Delphi'nin (Aptiv) İzmir'deki fabrikasının kapanış tarihi kesinleşti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...